divendres, 1 de maig del 2009

Pols, cotxes i merda.


Tenim el poble en obres, gairebé no es pot circular i treballar segons on es una odissea.

Estic cansat i emprenyat alhora, pero tot sigui pel bé comú.

Deixaré que parlin un altre cop per mi:

Van excavar davant de casa seva. No volien dir-li si feien una piscina o la base d’una glorieta. «Es tracta d’una sorpresa» responien a cada pregunta d’ell. I ho fou, perquè quan van completar les mides li donaren allò que se’n diu cristiana sepultura.
El text es de Pere Calders(1912-1994).
Gracies a Deu no ha calgut que el traduís...

3 comentaris:

  1. Estimat marit:

    No només tens tota la raó sinó que a més jo penso que aquesta situació és del tot indignant.
    Obres com aquesta s'haguessen hagut de dur a terme amb la perspectiva del temps, ja que com tots ja tenim més que assumit a partir de Pasqüa l'Ametlla es converteix en una població inaccessible. Tant el nostre benvolgut batlle com la resta del consistori, sabent i això no ho poden el.ludir, que el problema de l'Ametlla són i seran les places d'aparcament. Són ells els primers que van fer un "decretazo" en el que PROHIBIEN fer obres a tot el centre urbà durant el periode d'estiu. I és que les obres del párking són excloses d'aquest radi urbà?. Perque de la manera que són "ojo" no hagin demanat la segregació per aquella zona? No ho sé i si et són sincera ni ho vull saber.
    El que penso es que si aquestes obres s'haguessen començat durant la tardor ara "potser" no estaríem de la forma que estem, i "a lo millor" s'hagués pogut arreglar per a que durant l'època de l'estiu igualment es pogués aparcar. Pero no! Home es que llavors serien massa eficients, i aquest no és ni serà mai el nostre lema! Nosaltres hem de fer les coses per al poc temps desfer.les, per a fotre a tothom i com a més gent millor, perque de la manera que estan les coses com menys gent vingui durant l'estiu millor! Que nosaltres anem sobrats, que dic de sobrats sobradíssimmmmmmmms
    I ojo no acabin el párking i vegin que les fonamentacions están un pèl malament i torne.m'hi fote.li gasto.
    Que jo ja penso que a una de les valles del "Millorem......." ja podríen posar la veritat....... "Millorem la manera de fotre a tothom"
    Ai! no ho sé. De vegades penso que no potser tanta ineficàcia i tanta tontería. Que si els d'aquí anèssim a segon quin programa de la tele ens descalificarien per excés de tontería.
    Sembla que els hagin buscat a tots, xeic. Que no es salva ni el apuntador.
    Però bé, seguirem tal i com estem, perque després de desfogar.nos a qualsevol blog, tanmateix tot queda igual. Bé descansats però fotuts.
    Una abraçada i no tardis en pujar a dormir.

    ResponElimina