dimecres, 25 de maig del 2022


 LA FINAL (2)

Jürgen Klopp és, sense dubte, un entrenador metòdic al que li agrada preparar els partits a consciència.
Així ho va fer ja l'any 2018, però va obviar l'efecte Ramos. A la lliga Anglesa s'ha trobat amb jugadors força matussers però no podia esperar mai que tot just a la final es trobés un paio que es carregues al seu millor jugador mig arrancant-li un braç i que deixes estabornit al seu porter que fins aleshores era un mur infranquejable per als madrilenys, llençant a perdre tot el que tenia preparat. L'única targeta que va rebre l'andalús, per cert, va ser una amb el telèfon de l'àrbitre on al darrere hi posava "llamame, chato" escrit a llapis.

Amb això no hi va comptar i és el que el va decidir fa uns dies a demanar informes sobre el Real Madrid. Li passen una sèrie de vídeos de petit format on es veuen un bon grapat d'entrades demolidores de Casemiro sense que hagi vist cap targeta. Al bo d'en Jürgen, recordant la famosa final, no li semblen res de l'altre mon en comparança a les que feia Segio Ramos.
Força contrariat, demana un altre cop informes del Madrid però aquesta vegada detallant que vol saber com s'ho ha fet l'equip blanc per a guanyar el que ha guanyat aquesta temporada. 
A l'endemà rep una capseta per amazon on hi ha una cinta VHS de dos hores. Desprès de buscar com un boig un reproductor d'aquest format, en va trobar un de segona mà en una botiga d'objectes de dubtosa procedència que hi ha a les afores de Livepool.
A la cinta en qüestió es veu un plano fixe de dos hores de la barra d'una discoteca. A la barra hi ha una persona amb un got de tubo a la mà. Apropa la imatge i distingeix qui és aquesta persona.
És Benzemà, fent mitja rialla i mirant fixament a la càmera sense deixar de portar el ritme de la música amb un peu.
Dos dies sense dormir porta Klopp. I tres sense riure...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada